Özel tasarım iş birliği: Vacheron Constantin & Rolls-Royce


Rolls-Royce Amethyst Droptail için özel olarak tasarlanan yeni Les Cabinotiers Armillary Tourbillon ile dünya gündemine bomba gibi düştü! Bu aracın özelliklerine yakından bakıyoruz.

Saat bir tutku... Peki ya otomobiller? Öyleyse bu iki güçlü kavramı bir arada düşünelim. Vacheron Constantin, hem otomotiv hem de horolojik hassas mekanik meraklılarının gözdesi olacak yeni bir ürünle karşımızda: Les Cabinotiers Armillary Tourbillon. Bu gösterge paneli saati, Cenevre merkezli dünya markası Vacheron Constantin tarafından bu yıl Rolls Royse Amethyst Droptail’in iç kısmına dahil edildi. Adını saatçilik tarihinden ve 18. Yüzyıla ait bu zanaatin geleneğinden alan Les Cabinotiers, hem otomobil hem saat tutkunlarına karşı koyamayacakları bir görsel şölen sunuyor. 

Rolls Royce Coachbuild tasarımcılarıyla yapılan iş birliğinin sonucu olarak ortaya çıkan tasarım, ön bölümün ahşap panelleriyle uyumlu bir şekilde olmasını sağlayan bir tabana yerleştirilmiş saat bölümünden oluşuyor.

30 milyon dolar civarında olduğu söylense de henüz net bir bilginin verilmediği bütçesiyle yeni Les Cabinotiers Armillary Tourbillon geçtiğimiz günlerde yapılan bir basın toplantısında lanse edildi. Sadece sipariş üzerine üretilecek unique parçalar arasında çoktan yerini aldı.


04.01.2024

Diğer Haberler

2024’ün Seyahat Trendleri

Günümüzün seyahat trendleri, derin deneyimlerin ve içsel denge arayışının öne çıktığı bir döneme evriliyor.

DEVAMINI GÖR

Peach Fuzz ile Evinizde Bahar Esintisi

Tazeliği ve canlılığıyla gelen bahar mevsiminin enerjisini ev dekorasyonunuzda da yansıtmanız mümkün.

DEVAMINI GÖR

Doğayla Bütünleşen Estetik: Dış Mekân Tasarımı

Balkonlar, teraslar ve bahçeler; yaşam alanımızın dışında konforlu bir kaçış noktası sunarlar.

DEVAMINI GÖR

Yaşam Alanınızı Fang Shui’ye Göre Dekore Edin

Feng Shui, Çin kültüründe binlerce yıllık geçmişe sahip olan ve mekanların enerjisini dengelemek için kullanılan bir felsefedir.

DEVAMINI GÖR