Ferrari Testa Rossa J ile öze saygı duruş!


Efsanenin izinde: Ferrari Testa Rossa

1957 yılında piyasaya sürülen Ferrari 250 Testa Rossa, benzersiz tasarımı ve yarış kökeniyle ikonikleşmiş bir otomobil olarak karşımıza çıkıyor. 1958'den 1961'e kadar Le Mans ve Dünya Spor Otomobil Şampiyonası'nda bir döneme damgasını vuran efsanevi araç, şimdi de mini boyu ile dikkatleri çekiyor.

Ferrari, dünyanın en saygın otomobillerini mini boylarıyla yeniden üreten Little Car Company ile iş birliği yapılarak Ferrari Testa Rossa J ile özüne saygı duruşunda bulunuyor. %75 elle dövülmüş alüminyumdan yapılmış, Bordeaux kırmızı derisi, Blu Le Mans Fer üniforması ve Nardi ahşap çerçeveli direksiyonuyla ikonikleşmiş aracına yeniden hayat veriyor. Orijinaline sadık kalınarak tamamen elektrikli şekilde üretilen bu model, üretilen 299 otomobiliyle vintage tutkunlarının ilgisini topluyor.


20.04.2024

Diğer Haberler

Christie's Magnificent Jewels Müzayedesi’nde The Yellow Rose ile Rekor Satış

Christie's Magnificent Jewels müzayedesi, 15 Mayıs'ta Cenevre'deki Four Seasons Hotel des Bergues'de gerçekleştirildi.

DEVAMINI GÖR

Cannes Film Festivali’nde Kırmızı Halı Şıklığı

Dünya sinemasının en prestijli etkinliklerinden biri olan Cannes Film Festivali, her yıl Fransa'nın güneyindeki Cannes şehrinde düzenleniyor.

DEVAMINI GÖR

Sahne Onların: Penélope Cruz, Brad Pitt ve Chanel Iconic Handbag!

Penélope Cruz ve Brad Pitt, kariyerlerinde ilk kez Chanel Iconic Handbag kampanyasında bir araya geldi.

DEVAMINI GÖR

Krigler ile İmza Parfümünüzü Yaratın

Audrey Hepburn, John F. Kennedy ve Zelda Fitzgerald gibi isimlerin tercihi olan Krigler, aile şirketi olarak yüz yıldan fazla bir süredir öne çıkan markalardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

DEVAMINI GÖR