Hızlı Bir Milyoner


Elmas ve altın dokunuşlarıyla Louis Vuitton’nun en yeni çantası karşınızda: “Millionaire Speedy” monogram detaylı ve el yapımı.

Hermés markasından aşina olduğumuz sadece VIP müşterilere özel satılabilen Birkin ve Kelly modelleri gibi Louis Vuitton da çok yeni bir koleksiyon ile sınırlı sayıda bir müşteri kitlesinin ulaşabileceği çantasıyla gündemde: Millionaire Speedy.

Lanse edilen sarı renginin yanı sıra kırmızı, yeşil, mavi ve kahverengi alternatifleriyle çeşitlenen Millonaire Speedy’in kendisini özel kılan bazı detayları var. Tamamı deri malzemeli ve el yapımı olarak üretilen çantanın üzerinde zincir detayları altından ve kilit aksesuarı üzerinde gerçek elmastan detayları görmek mümkün. Bu detaylarla diğer tüm tasarımlarından ayrılan çantanın bir milyon dolardan satılacağı da konuşuluyor. 

Markanın erkek giyim bölümündeki kreatif direktörü ünlü sanatçı Pharrell Williams, Paris Erkek Giyim Moda Haftası’nda duyurduğu Millionaire Speedy isimli çantayla markanın algısını bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor gibi görünüyor. Şimdilik Jacob Elordi ve PJ Tucker’ın Instagram paylaşımlarında ilk sahiplerinden ikisi olduğu biliniyor ve Millionaire Speedy, sadece sipariş üzerine üretiliyor. En azından şimdilik... 


04.01.2024

Diğer Haberler

Christie's Magnificent Jewels Müzayedesi’nde The Yellow Rose ile Rekor Satış

Christie's Magnificent Jewels müzayedesi, 15 Mayıs'ta Cenevre'deki Four Seasons Hotel des Bergues'de gerçekleştirildi.

DEVAMINI GÖR

Cannes Film Festivali’nde Kırmızı Halı Şıklığı

Dünya sinemasının en prestijli etkinliklerinden biri olan Cannes Film Festivali, her yıl Fransa'nın güneyindeki Cannes şehrinde düzenleniyor.

DEVAMINI GÖR

Sahne Onların: Penélope Cruz, Brad Pitt ve Chanel Iconic Handbag!

Penélope Cruz ve Brad Pitt, kariyerlerinde ilk kez Chanel Iconic Handbag kampanyasında bir araya geldi.

DEVAMINI GÖR

Krigler ile İmza Parfümünüzü Yaratın

Audrey Hepburn, John F. Kennedy ve Zelda Fitzgerald gibi isimlerin tercihi olan Krigler, aile şirketi olarak yüz yıldan fazla bir süredir öne çıkan markalardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

DEVAMINI GÖR