İhtişamlı Saatler


Lüks saat tasarımcıları, zamanı ölçmenin ötesinde zarafetin ve estetiğin de belirleyicisi. Özenle tasarlanmış elmas detaylı kadın saatleri, hem işleve hem forma odaklanırken ihtişamın da zirvesini oluşturuyor. Mücevher işçiliğindeki titizlikle bezenmiş bu saat modelleri, kendilerine özgü güçlü duruşlarıyla birçok kadına ilham kaynağı oluyor. İşte hem mücevher olarak kullanabileceğiniz hem de işlevselliği ile öne çıkan 5 iddialı saat modeli!

Urwerk UR-100V Stardust

Urwerk, futuristik ve öncü tasarımlarıyla dikkat çeken markalardan biri olarak öne çıkıyor. Geçen yıl piyasaya sürdüğü UR-100V Stardust modeli ile markanın alışılagelmiş üretimlerinden ziyade daha feminen bir saat modeline yaklaştığına tanık olduk. Saatin gövdesinde yer alan 400 elmas, bu modeli bir aksesuardan çok daha fazlası haline geliyor. Urwerk'in kurucu ortağı Felix Baumgartner bu göz alıcı tasarımın arkasındaki vizyonu açıklarken; taşların düzensiz yerleşiminin, yıldızların doğal uyumuna atıfta bulunduğunu belirtiyor.

Hublot Spirit of Big Bang Jewelry 32mm

Hublot'un teknik ustalığını bir kez daha gözler önüne seren Spirit of Big Bang Jewelry 32mm modeli, tüm göz kamaştırıcılığı ile karşımızda. 479 adet parlak kesim elmasın işlendiği bu zarif ve sofistike model, şüphesiz hem mücevher hem de saat olarak konumlandırılabiliyor.

Bvlgari Serpenti Spiga

Bvlgari'nin efsanevi Serpenti modeli, mücevher dünyasının en tanınabilir tasarımlarının başında geliyor. İkonik yılan motifinin gücü ve zarafeti, markanın köklü mirasını çabasız bir şekilde yansıtıyor. 18 ayar beyaz altın ve 425 yuvarlak parlak kesim elmas ile çevrelenen Serpenti Spiga modeliyle Bvlgari, sektöre bir mücevher markası olarak girdiğini adeta bizlere hatırlatıyor.

Van Cleef & Arpels Alhambra Secret Pendant

1968’te Van Cleef & Arpels tarafından tasarlanan Alhambra® motifi, markanın ikonik sembollerinden biri olarak konumlanıyor. Bileklik, küpe ve kolye gibi seçeneklerinin yanı sıra saat tasarımıyla da kusursuz bir zarafet vaat ediyor. Zamansız bir şans sembolü olarak tasarlanan bu eşsiz motif; farklı renk, boyut ve materyal yelpazesiyle zamansız şıklığın temsilcilerinden. 

Piaget 34MM Diamond Ladies Quartz

Lüks saat üreticilerinin başında gelen Piaget, 34MM Diamond Ladies Quartz ile tüm ihtişamını gözler önüne seriyor. 18 karat beyaz altınla işlenmiş 29 mm'lik kasası, yuvarlak zarif formuyla mükemmel bir uyum yakalıyor. Bu model, Piaget'in estetik vizyonunu ve yüksek kaliteli işçiliğini en üst düzeyde temsil ediyor.


26.03.2024

Diğer Haberler

Christie's Magnificent Jewels Müzayedesi’nde The Yellow Rose ile Rekor Satış

Christie's Magnificent Jewels müzayedesi, 15 Mayıs'ta Cenevre'deki Four Seasons Hotel des Bergues'de gerçekleştirildi.

DEVAMINI GÖR

Cannes Film Festivali’nde Kırmızı Halı Şıklığı

Dünya sinemasının en prestijli etkinliklerinden biri olan Cannes Film Festivali, her yıl Fransa'nın güneyindeki Cannes şehrinde düzenleniyor.

DEVAMINI GÖR

Sahne Onların: Penélope Cruz, Brad Pitt ve Chanel Iconic Handbag!

Penélope Cruz ve Brad Pitt, kariyerlerinde ilk kez Chanel Iconic Handbag kampanyasında bir araya geldi.

DEVAMINI GÖR

Krigler ile İmza Parfümünüzü Yaratın

Audrey Hepburn, John F. Kennedy ve Zelda Fitzgerald gibi isimlerin tercihi olan Krigler, aile şirketi olarak yüz yıldan fazla bir süredir öne çıkan markalardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

DEVAMINI GÖR