Moda ve Teknolojinin benzersiz uyumu: PROJECT MONDO G


Mercedes-Benz ve Moncler, PROJECT MONDO G’nin Türkiye'deki lansmanını Kaya Palazzo Ski & Mountain Resort'un büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdi. Mercedes-Benz'in efsanevi G-Serisi'nin karakteristik tasarımı ile Moncler'ın puffer montunun bir araya geldiği PROJECT MONDO G, markaların sahip olduğu multidisipliner yaklaşımları gözler önüne serdi.

Mercedes-Benz Group AG Baş Tasarım Sorumlusu Gorden Wagener, tasarladığı bu eseri “zıtlıkların etkileşimi ve heykelsi bir nesne” olarak tanımlıyor. Bu birleşim, markaların farklılıklarını ve benzersiz özelliklerini vurgularken yenilikçi tasarımıyla dikkat çekiyor. Ancak ürünlerin bir araya gelmesinin çok daha ötesinde, farklı alanlarda sahip oldukları uzmanlıkları bir araya getirerek sıra dışı ve ilham verici bir deneyim sunuyor.


26.03.2024

Diğer Haberler

Christie's Magnificent Jewels Müzayedesi’nde The Yellow Rose ile Rekor Satış

Christie's Magnificent Jewels müzayedesi, 15 Mayıs'ta Cenevre'deki Four Seasons Hotel des Bergues'de gerçekleştirildi.

DEVAMINI GÖR

Cannes Film Festivali’nde Kırmızı Halı Şıklığı

Dünya sinemasının en prestijli etkinliklerinden biri olan Cannes Film Festivali, her yıl Fransa'nın güneyindeki Cannes şehrinde düzenleniyor.

DEVAMINI GÖR

Sahne Onların: Penélope Cruz, Brad Pitt ve Chanel Iconic Handbag!

Penélope Cruz ve Brad Pitt, kariyerlerinde ilk kez Chanel Iconic Handbag kampanyasında bir araya geldi.

DEVAMINI GÖR

Krigler ile İmza Parfümünüzü Yaratın

Audrey Hepburn, John F. Kennedy ve Zelda Fitzgerald gibi isimlerin tercihi olan Krigler, aile şirketi olarak yüz yıldan fazla bir süredir öne çıkan markalardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

DEVAMINI GÖR