VIA dijital mecrasında dönüm noktası


Louis Vuitton, VIA Tile Trunk ürününü gururla sunar!

Lüksün sınırları, dijital yeni evrenlerle sonsuzluğa doğru uzanıyor! Benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanan yeni aksesuarıyla Louis Vuitton, VIA dijital mecrasına bomba etkisi yaratacak bir ürünle giriş yapıyor. VIA Tile Trunk isimli dijital aksesuarı, Kadın Koleksiyonları Artistik Direktörü Nicolas Ghesquiére’nin bir tasarımı. Adeta bir baş yapıt olarak lanse edilen ürün, efsanevi Damier motifine görsel bir saygı duruşu niteliğinde. Dijital bir aksesuar olarak değil aynı zamanda bir ayrıcalık kazanmak üzerine de düşündüren tasarım, sadece VIA Treasure Trunk sahiplerinin erişebildiği, sınırlı sayıda bir üretimi olan aktarılabilir bir dijital koleksiyon ürünü.

Dijital koleksiyonerlerin gözde parçası olarak VIA Tile Trunk, dijital dünyadaki işçiliğin en önemli örneklerinden biri olarak gösteriliyor. Minyatür bir sandık olarak tasarlanan ürün, Louis Vuitton’un seyahatin özünü ve kendine has ruhunu yansıtıyor. Üstelik sadece 200 adet üretilecek ürünün fiziki versiyonu 2024 yılının Mart ayında piyasada olacak. 


04.01.2024

Diğer Haberler

Christie's Magnificent Jewels Müzayedesi’nde The Yellow Rose ile Rekor Satış

Christie's Magnificent Jewels müzayedesi, 15 Mayıs'ta Cenevre'deki Four Seasons Hotel des Bergues'de gerçekleştirildi.

DEVAMINI GÖR

Cannes Film Festivali’nde Kırmızı Halı Şıklığı

Dünya sinemasının en prestijli etkinliklerinden biri olan Cannes Film Festivali, her yıl Fransa'nın güneyindeki Cannes şehrinde düzenleniyor.

DEVAMINI GÖR

Sahne Onların: Penélope Cruz, Brad Pitt ve Chanel Iconic Handbag!

Penélope Cruz ve Brad Pitt, kariyerlerinde ilk kez Chanel Iconic Handbag kampanyasında bir araya geldi.

DEVAMINI GÖR

Krigler ile İmza Parfümünüzü Yaratın

Audrey Hepburn, John F. Kennedy ve Zelda Fitzgerald gibi isimlerin tercihi olan Krigler, aile şirketi olarak yüz yıldan fazla bir süredir öne çıkan markalardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

DEVAMINI GÖR